Saturday, 4 May 2013

Haar kapsels mannen 2013

Haar kapsels mannen 2013: Het lijkt heel moeilijk om formele kapsels vinden voor lang haar bij mannen. Mannen in formele gebeurtenissen worden traditioneel afgeschilderd als wezens met kort haar en gladgeschoren. Sommigen zullen misschien beweren dat het onmogelijk is, maar aangeworven zijn een paar tips over hoe je lange haren er zijn best tijdens een zwarte stropdas evenement.

Tegenwoordig mannen kapsels zijn zeer stijlvol, niet meer verplicht buzz bezuinigingen. Er is een beetje meer vrijheid en acceptatie van lang haar bij mannen. Voor sommige bedrijven is het een grote no-no, als het beeld van een man met lang haar zou een rebel houding en zelfs onzorgvuldigheid weerspiegelen. Voor degenen die het voorrecht van het dragen hun haar lang, hier zijn enkele tips over formele kapsels voor lang haar bij die gelegenheden waar je niet kunt voorkomen dat het bijwonen van die opgedirkte gebeurtenis.

Als je haar lang genoeg is kun je het trekken in een paardenstaart, en slick het terug voor een schone nette uitstraling. U kunt zelfs vlechten als het vliegt over de plaats. Mannen niet krullen hun haar, maar soms is het noodzakelijk om steiltang een kroezend set van haar. Ja, we weten het klinkt niet als iets wat je zou willen doen, maar het hebben van lang haar heeft zijn prijs. U kunt altijd terecht voor een trim op de dag van het evenement. Laat de kapper weten dat het een speciale gelegenheid en dat je het nodig hebt ook gestyled.

Haar kapsels mannen 2013: Op zoek naar een formele kapsel voor lang haar bij mannen lijkt misschien een epische taak. Kijk rond online en je zult zien dat er een ton van de opties die u kunt kiezen. U kunt ook vragen uw vriendin, zus of zelfs je moeder te helpen ijzer of stijl als je niet weet hoe. In het ergste geval, kreeg naar de kapper, je zult niet de eerste of de laatste om het te doen!

Judul: Haar kapsels mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment