Saturday, 4 May 2013

Kapsels mannen 2013

Kapsels mannen 2013: Er zijn bepaalde mannen kapsels dat de hoogte van je voorhoofd te minimaliseren met een paar knipt. Neem een ​​kijkje op deze richtsnoeren die u tonen wat te zoeken bij het zoeken naar een nieuwe en flatterende kapsel voor uw hoge voorhoofd. Mannen zijn net als in verlegenheid gebracht door een hoog voorhoofd als vrouwen. Echter, degenen die niet in hairstyling zou kunnen denken dat er geen oplossing voor hun probleem. In feite is de nieuwste trends van kapsels bieden diverse mogelijkheden om onze opvallende kenmerken maskeren en een verschuiving van de aandacht voor de gunstige delen.

Met een paar hoeken en lastige lijnen de kapper zal slagen om u te voorzien van een charmant kapsel. Wees echter voorzichtig aan te passen de doen niet alleen aan je voorhoofd, maar ook voor uw gezichtsvorm. Het is niet genoeg om de kritische plekken te camoufleren met een paar onderdelen, maar eerder denken op grotere schaal.

Analyseer uw gezicht zorgvuldig, op zoek naar de sterke en zwakke punten van de ongelijke verhoudingen in evenwicht. In feite is dit de sleutel tot een oogverblindende look. Verzachten van de gedefinieerde formulieren en het creëren van de illusie van een kleinere gezicht is het belangrijkste doel als het gaat om visueel te krimpen een hoog voorhoofd.

De volgende mannen kapsels voor een hoog voorhoofd bieden u genoeg inspiratie om een ​​meer flatterende en hete kapsel te kiezen.

Pony zijn de beste accessoires te bagatelliseren je voorhoofd. Het afdekken van het voorhoofd zal efficiënt te camoufleren zijn hoogte. Daarom pair de beste en nieuwste stijlen met uw mogelijkheden en gezichtsvorm.

Het minimaliseren effect kan worden bereikt met vrijwel alle knal types. Afhankelijk van de dramatische of het minder spectaculair effect dat u wilt maken, sport een kapsel dat het beste knippert uw levensstijl en houding.

Dit kapsel accessoires zijn net zo populair onder de mensen zoals ze zijn onder vrouwen. Dat is waarom je de vrijheid om te experimenteren met alle van hen hebben totdat je degene die volledig voldoet aan uw voorkeuren. Stompe en vollere degenen zien er net zo fantastisch, maar als je niet zeker genoeg om het te dragen, ga dan voor de dunner en razored ontwerp.

Sporting langere lagen is ook een truc om de eye-popping effect van je voorhoofd waardoor een nadruk op het volume van je lokken te verminderen. De beste manier is om uit te proberen verschillende styling methoden, experimenteren met de warrige rommelige stijl of de verfijnde chique heren kapsels. Pair het doen met de juiste event en zeker met je outfit.

Ongeacht de lengte van je haar zorg ervoor om meer tijd om een ​​basis haarverzorging routine volgen om de gezonde uitstraling van je lokken te behouden wijden. Dit is een van de belangrijkste factoren om te bagatelliseren het hoge voorhoofd. Meer, zult u in staat om uw functies knipperen zonder dat te verbergen achter je strengen.

Razored Cuts

Kapsels mannen 2013: Gelaagdheid zal je gezicht te voorzien van een kader dat is een efficiënt middel om uw gezicht te zetten in spotlight in plaats van het voorhoofd. Terzijde schuiven van de pony en joggling met verschillende haren lagen en razored secties is de perfecte combinatie voor uw gezichtsvorm. Om een ​​symmetrisch gezicht vermijden baby-pony of een buzz cut. Deze kapsels zijn inderdaad zeer modieus, maar het lijkt erop dat deze uw doel niet zal dienen.

Judul: Kapsels mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

1 comments:

  1. Nice Blog.

    Check http://makealivingwriting.blogspot.in/ if you want practical information on how to make money by writing.

    ReplyDelete