Saturday, 4 May 2013

Kapsels voor mannen 2013

Kapsels voor mannen 2013: Pony is niet alleen voor vrouwen. Er zijn tal van mannen kapsels met pony die nu worden steeds populairder omdat meer en meer mensen beseffen nu het belang van ziet er goed uit. Hier zijn enkele van de meest populaire kapsels met pony die grote werken op jongens.

Side-Swept Bangs
Veel mannelijke celebs nu sport opzij vallende pony die geweldig voor jongens die een kapsel dat is gemakkelijk te onderhouden en zal niet eisen frequente reizen naar de salon voor een trim willen zijn. Opzij vallende pony zijn ideaal voor diegenen die willen dat hun haar lang te houden. Dit is ook zeer geschikt voor jongens die hebben natuurlijk krullend of golvend haar. Curly pony zijn fris en zeer geschikt voor de zomer, maar jongens kunnen altijd strijk de pony om ze recht te houden.

Voor opzij vallende pony effectief ze moeten worden gekweekt tot een lengte die ze gemakkelijk te vegen aan de kant zal worden. Mannen die willen deze stijl sport moeten dragen hun haar kort te voorkomen dat op zoek onverzorgd vooral als ze willen hun pony golvende houden. Experts raden gaan voor gladde en rechte pony voor formele gelegenheden. Voor casual dagen, kan de pony nog steeds prachtige blik in het haar de natuurlijke textuur en kunnen in vorm met behulp van een instelling crème of zachte hold haarlak worden gehouden. Deze stijl is ook zeer geschikt voor haar met donkere en lichte strepen die meer definitie en diepte aan de stijl toe te voegen.

Scheiding in het Midden-
De scheidden kapsel gebruikt groot in de late jaren '90 toen het werd gedragen door vrijwel elke boyband lid dat lange-ish sloten droeg te zijn. Parted pony zijn zeer geschikt voor mensen met lichtere haren en donkere wortels. Om het effect van gescheiden pony krijgt het haar moet lang zijn, ongeveer 2 centimeter in lengte. Het haar wordt gescheiden schoon in het midden om het haar aan beide zijden vormen van een boog aan elke kant hebben. Langer haar heeft behoefte aan meer zorg, echter, dus regelmatige conditionering vereist is voor elke man die wil dit kapsel sport.

Blunt Bangs
Stompe pony zijn zeer geschikt voor mannen met lange gezichtsvormen omdat de pony kan het gezicht te omkaderen en maken het korter en ronder lijken. Stompe pony ziet er geweldig uit als de rest van het haar wordt ook kort geknipt. De meeste mensen graag hun pony houden op een kortere lengte, meestal een centimeter boven de wenkbrauwen, maar stompe pony ook werken als ze langer zolang zij de wenkbrauwen raken. Het wordt aanbevolen om een ​​beetje voorhoofd te tonen tussen de pony en de wenkbrauwen meer definitie te geven aan de ogen.

Kapsels voor mannen 2013: Stompe pony niet strikt stomp, echter. De rij pony kan worden geknipt met een scheermes of trimmen scharen te geven de pony een oneffen, meer interessante textuur. Stompe pony zijn ook zeer geschikt voor mannen die hebben donker haar.

Judul: Kapsels voor mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment