Saturday, 4 May 2013

Mannen kapsels halflang 2013

Mannen kapsels halflang 2013: Als u wilt uw stijl te veranderen, let eerst op de vorm van je gezicht. Niet alle soorten kapsels zijn geschikt met uw face.There zijn veel leuke mannen kapsels kunt u kiezen. Gewoonlijk, nadat je de haren knippen, je voelt het kapsel is niet geschikt. En je voelt vreemd met ons gezicht. Het gebeurt omdat je zijn kiezen van de verkeerde kapsel. Het is beter als je eerst over soort kapsel types kennen. Ja, kunt u de juiste keuze te kiezen. Hieronder zijn vormen van kapsel dat u kunt gebruiken:

Lange Haren
- Lange haren zijn helemaal correct voor gezicht met ovaal, hart, en bolvorm. Kortom, lang haar te maken gezicht gooi naar langere vorm.
- Lang haar ook geschikt voor dun haar, om haar niet te zwaar te maken.
- Gebruik borstel om haar te verfijnen zolang föhnen om goed resultaat te krijgen. Daarna kunt u uw haar te regelen als u wilt.
- Om droog lang haar te blazen, gebruiken trechter in je haardroger. Verander haardroger tot laag vuur om schade te voorkomen.

Medium Haren
- Medium haren zijn geschikt voor elk soort gezichtsvorm. Maar, als je sferische gezicht, vermijd het gebruik van pony.
- Als u wilt veel keuzes in styling haar te hebben, kunt u uw haar knippen met geweven schokkerig stijl.
- Om haar volume toe te voegen, gebruik dan een ronde borstel. Gebruik een ronde borstel om het haar direct naar boven en direct haardroger om wortel van het haar.

Korte Haren
- Haar met short cuts, geschikt voor elke gezichtsvorm behalve vierkante vorm.
- Gewoonlijk zal korte kapsels leuk zijn toegepast op steil haar en niet te krullend, met zachte of medium textuur.
- Voor opdrogen, gebruik warme föhn. Gebruik trechter, zodat de hitte kan je haar precies te raken.
- Als je haar recht is, zal uw gezicht er jonger te zijn.
- Voor stijl, gebruik styling producten om vorm en direct haar, zoals ons was of gel.

Krullende haren
- Curly korte haren zijn geschikt voor elke gezichtsvorm, behalve bolvorm. Dit type van haar is ook leuk voor elke textuur, behalve voor zeer gedurfde textuur.
- Curly medium haren zijn geschikt met elke vorm van het gezicht, bovendien als het pony of laag voor het gezicht (voor vet haar, niet aan te raden om het te gebruiken) toegevoegd.
- Curly lange haren zijn geschikt voor mannen met een vierkante gezichtsvorm. Omdat kunt vierkante gezichtsvorm te verfijnen ovale vorm.
- Voor het drogen van het haar, gebruik föhn met diffuser om de krul te verfijnen.
- Krullend haar maakt je gezicht gladder.

Gekleurde Haren
Wees zijden van bovengenoemde soorten kapsel, kunt u ook uw kapsels gebruik van kleur. Anders dan invloed haar, verandert je haarkleur ook je huid beïnvloeden. Als je witte huid hebt, zal rood haar je huid warm te maken. En uw huid zal schoon uitzien wit als je donkerbruin haar gebruiken.

Mannen kapsels halflang 2013: Om je kapsel te veranderen mag meestal niet met wijzigen van uw kapsel. Ergens, verandert een beetje van je haar kan veel resultaat beïnvloeden om je kapsel. Zo veranderen de directe van je golvend haar kan iets nieuws om je kapsel te maken.

Judul: Mannen kapsels halflang 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment