Saturday, 4 May 2013

Moderne kapsels mannen 2013

Moderne kapsels mannen 2013: Kapsel speelt een zeer belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Deze dag, vrouwen zijn niet de zorgen over hun uiterlijk enigen. Meer en meer mensen maken zich zorgen over de manier waarop ze kijken. Op zoek naar aantrekkelijk is niet alleen over het dragen van een koele T-shirt, een paar trendy jeans en stijlvolle schoenen. Je moet ook de juiste kapsel om uw look te vullen. Vandaag zijn er veel verschillende kapsels beschikbaar voor mannen die willen op hun best uitzien.

Kapsel trends blijven veranderen van tijd tot tijd. Mensen komen altijd met spannende nieuwe trends ieder jaar en veel mannen willen up to date te blijven van de laatste trends. Wat zijn de huidige trends voor 2013? Hier zijn een aantal mannen kapsel ideeën voor 2013:

1. Korte kapsels: Korte kapsels hebben de tand des tijds doorstaan ​​en maken een comeback dit jaar. Ze zijn weinig onderhoud en zeer mannelijk. Geweven kort haar zal een vleugje raffinement toe te voegen.

2. De 'Cristiano Ronaldo': Dit kapsel wordt steeds meer en meer populair dit jaar. Vernoemd naar het internationale voetbal ster, dit kapsel blijkt zeer veelzijdig, je kunt meerdere stijl opties krijgen van een enkel kapsel. Met een beetje wax of gel, kunt u eenvoudig een stekelige, faux havik, of rommelige look. Voor formele gelegenheden, kunt u ook een chique, swept-back look te creëren.

3. De Faux Hawk: Dit kapsel is de tammere versie van de Mohawk. Hoewel minder wild, de faux havik vertegenwoordigt ook opstandigheid. Het haar op beide zijden van het hoofd is afgebroken (niet geschoren) terwijl het middelste deel is iets langer. U kunt spike up dit deel met wax of gel. Het is eenvoudig en cool.

4. Spiky kapsel: De stekelige kapsel is nog steeds een favoriet in 2011. Als u wilt jonge en funky kijken, dit is het kapsel voor jou. Het past zowel op korte en halflang haar, en kan ook worden afgestemd met zowel formele slijtage of vrijetijdskleding.

5. Rommelig kapsel: Dit is misschien wel een van de heetste kapsels van het jaar. Deze straight-out-of-bed kapsel ziet er moeiteloos, weinig onderhoud, maar toch erg cool. Ironisch genoeg, deze stijl eigenlijk nodig heeft moeite en veel haar product aan de onverzorgde look te behouden.

Moderne kapsels mannen 2013: Dat zijn enkele van de meest populaire moderne mannen kapsels van 2013. Op je best uitzien, moet je ervoor zorgen dat de stijl van uw keuze zal uw gezichtsvorm past. U kunt uw kapper te raadplegen en hij / zij zal degene die het beste bij u past aanraden. U kunt ook kijken naar mannen modebladen voor meer kapsel ideeën.

Judul: Moderne kapsels mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

1 comments:

  1. Nice Blog.

    Check http://makealivingwriting.blogspot.in/ if you want practical information on how to make money by writing.

    ReplyDelete