Saturday, 24 August 2013

Kapsels mannen 2014

Kapsels mannen 2014: Het pak helpt om de man te maken, op basis van een goed gebruikte adagium. Hetzelfde kan worden gezegd van de man haar stijl, dat wel. Als je een kerel, de manier waarop je draagt ​​je haar beweert veel over je persoonlijkheid en de levensstijl die je bezit, alleen de manier waarop het is met vrouwen kapsels. Evenals je altijd nodig hebt om uw beste gezicht vooruit ingesteld, ongeacht je seksuele categorie, moet je ervoor zorgen dat welke kapsels voor mannen die u kiest te omarmen om geschikt is voor uw vorm van je gezicht te zijn heeft. Dit kan je aantrekkelijker uitzien. Bijgevolg die kapsels voor mannen geschikt zijn afhankelijk van de vorm van hun gezicht? Hier zijn een paar algemene richtlijnen uit te checken bij het kiezen van kapsels voor mannen met betrekking tot de vorm van het gezicht.

Ovaal. Ovaal wordt beschouwd als de perfecte vorm van het gezicht, zowel voor kapsels mannen 2014 als voor vrouwen. Vrouwen en mannen kapsels evenals make-up processen voor vrouwen zijn allemaal ontworpen om de illusie van een ovaal gezicht te maken. Elke keer dat je een natuurlijke ovale vorm van de huid, kan je draagt ​​elke vorm van kapsel en nog steeds ziet er echt goed. Een kapsel dat zal houden uw sloten uit je gezicht kan het beste zijn als je een ovaal gezicht, toch, want het zal een ideale vorm van je gezicht te benadrukken.

Ronde. In het geval dat je gezicht is rond, zou je waarschijnlijk de neiging tot bolle wangen en een zachte kin. Je haar hoeft te compenseren dat zal rondheid. U kunt uw sloten te verlagen hoog aan de top, waarschijnlijk met een pony of misschien een off-center gedeelte. Vermijd kapsels die zal het frame van uw jukbeenderen simpelweg omdat ze zullen je gezicht kijk lichaam te maken.

Plein. Plein is zeker een mannelijke gezichtsvorm. Het biedt veel hoeken. In het geval dat je een vierkant gezicht, zou je gebeiteld gezicht en kin hebben. Behalve als je wilt ultra-mannelijke kijken net als de zeer square-faced Arnold Schwarzenegger in zijn Terminator deel, zou je nodig hebt om uw hoeken te verlichten met je kapsel. Elke gelaagd kapsel en ook een centrum component vermijden zal het lukken.

Kapsels mannen 2014
Kapsels mannen 2014

Pie. Een driehoek-vormige gezicht is er een die een smalle voorhoofd heeft samen met een uitgebreide kaaklijn. Bij de keuze van het kapsel voor mannen die een driehoek-vormige gezicht heeft, het is altijd beter om kwantiteit rond de top, evenals het voorhoofd toe - waarom niet een pony of klappen.

Hart. Het hart is een mooie gezichtsvorm, smal in de kin en uitgestrekte op het voorhoofd. Het is precies het tegenovergestelde van de driehoekige vorm. In evenwicht uit de hartvormige gezicht, moet u kiezen voor een langer kapsel dat zich uitstrekt onder je jukbeenderen. Laat je haar vorm je gezicht.

Als u wilt plaatsen van uw beste gezicht de hele tijd, is het van essentieel belang dat u kiest voor een haar voor mannen die bijdraagt ​​aan de vorm van je gezicht. Maar wat kapsels mannen 2014 u selecteert, moet u er ook voor zorgen dat u zeer goede zorg van uw haar te overwegen. Het behoud van uw haar goed onderhouden, in een stijl die de vorm van je gezicht plus de piek van goede welzijn verbetert zal je kijkt meer wenselijk.

Judul: Kapsels mannen 2014
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment