Saturday, 4 May 2013

Kapsels kort haar mannen 2013

Kapsels kort haar mannen 2013: Er zijn veel mannen, wiens voorkeur het is om korte kapsels te dragen. Keuze van de kapsels van de man geeft je enig inzicht in wie hij is. Tegenwoordig korte kapsels zijn geworden alle woede. Een man's gezicht, type haar en zelfs zijn stijl van de snede laat je weten wie de man is en wat hij wil portretteren over zichzelf aan de wereld.

Sommige mannen kiezen voor korte kapsels die zijn klassieke terwijl anderen liever een slanke, leuke en unieke kapsel. Mannen kapsels variëren van taps looks tot bezuinigingen buzz. Mannen kiezen voor stijlen die aansluiten bij hun gezichten. Sommige korte kapsels kunnen worden gelaagd, en sommige kunnen meer business georiënteerd.

Een snit die een favoriet is voor jongens en mannen voor tientallen jaren, de buzz kapsel is waar het haar is geknipt zeer dicht bij de hoofdhuid van de mens. Dit kapsel wordt ook wel de skinhead. Het is ook een gemeenschappelijke kapsel voor militairen. Buzz snijdt zelfs komen in een paar verschillende stijlen, zoals een met pony en vervaagt, waardoor de drager een gevoel van controle over de stijl van hun haar.

De Caesar Cut is de volgende korte haar, dat is een van de meest populaire onder de mensen die graag een kortere stijlen van het haar. Dit kapsel wordt gesneden in een horizontale rechte pony. Het is vernoemd naar Julius Caesar, mensen die houden van het brengen het verleden in het heden met dit kapsel.

Een ander kapsel dat is interessant voor mannen is de faux havik, die snel is steeds zeer populair, in tegenstelling tot een typische Mohawk (de stijl duurde het haar stijl uit), het laat je je haar te houden. In plaats van het scheren je haar aan de zijkanten, wordt de Faux cut net gestyled op een manier zodat het lijkt alsof een Mohawk. Dit is zeer eenvoudig te bereiken, en het ziet er veel beter voor vrouwen dan een traditionele Mohawk.

Nog een andere favoriet kort kapsel is de zakenman gesneden, waar het haar is zeer conservatief, korte en stijlvolle kapsel. Het is taps in de rug en aan de zijkanten met een deel aan een kant van het hoofd (u kunt kiezen welke). Deze verlaging heeft veel verschillende variaties voor elk type man die het draagt.

De fade is nog een van de meer aantrekkelijke van mannen taps bezuinigingen. Dit is waar het haar zeer dicht wordt gesneden in de rug en aan de zijkanten, en begint te taper up afdeling. Er zijn een aantal variaties van de fade genaamd Philly Fade, Temple Fade, Brooklyn Fade, Low Fade en de Flat Top Fade. Een ander kapsel, dat is leuk voor jonge mannen en militairen is de platte bovenkant en ze vinden het makkelijk te verzorgen als goed, het is vergelijkbaar met de fade, behalve het haar van de man plat op de top is afgesneden.

Kapsels kort haar mannen 2013: Het is belangrijk dat u kiest voor een kapsel dat de grootte en de vorm van je gezicht, de lengte van uw nek en de grootte van je voorhoofd, in aanvulling op de grootte van uw kin past. Door het snijden van uw haar naar uw mogelijkheden passen geeft u een sterkere, meer aantrekkelijke look die veel over je persoonlijke stijl zal zeggen.

Judul: Kapsels kort haar mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

1 comments:

  1. Nice Blog.

    Check http://makealivingwriting.blogspot.in/ if you want practical information on how to make money by writing.

    ReplyDelete