Saturday, 4 May 2013

Lang haar kapsels mannen 2013

Lang haar kapsels mannen 2013: Voorbij zijn de skinhead, bajesklant-look dagen, wanneer u waar een mietje of lid van een '60 Britse boyband als je stapte een langer dan gemiddelde kapsel. Mannen zijn meer en meer bewust van de trends en de nieuwste mode met 2013 lange kapsels voor mannen groeit.

Geen Punkstijlen
Houd in gedachten dat punk stijlen zijn niet meer de mode en het niet strikt binnen de lange kapsel categorie vallen.

Hou het Natural
Hou het natuurlijk is de sleutel, niet natuurlijke schrikkraai of holbewoner. Door natuurlijke bedoel ik niets over de top in termen van de snede, stijl en kleur. Urban look is erg in op dit moment. Maar niets langer dan schouderlengte. Als u liever een beetje meer structuur, dan kiezen voor het midden-lange shag met of zonder lagen. Schaar worden niet gebruikt om shag of gelaagde look te creëren, maar eerder scheerapparaten. Stekelige vacht op de "bed-head" look te creëren is nog steeds erg in de mode. Het geheim ligt hier in het krijgen van de look gewoon recht door te verschijnen rommelig terwijl ze schoon.

Gezichtsvorm
Bij de beslissing over de perfecte kapsel te nemen van uw gezichtsvorm in aanmerking. Een lange kapsel is zeker niet geschikt voor elke vorm gezicht en dus niet elke man. Inspiratie en ideeën van internet, films (huidige, gelieve), televisie en tijdschriften van mensen die dezelfde gezichtsvorm of botstructuur als de jouwe hebben. Een Jay Leno kapsel werkt niet op David Beckham. Vraag je kapper of stylist voor advies. Hij of zij zal weten wat er in de hoogte van de mode.

Grooming Tips
Lang haar kapsels mannen 2013: Gebruiken alleen de beste kwaliteit shampoo's, conditioners en verzorgingsproducten op de markt. Voorkeur Salon Advies producten als u wilt breuk, gespleten haarpunten te beperken en te verhogen gezondheid, beheerbaarheid en glans. Maak gebruik van water en zeep regelmatig op als er geen grotere turn-off dan een vette kop. Als je niet groot op hygiëne, dan vergeet lang haar. Je zult helaas moeten uw kapper meer bezoeken als je opscheppen met een langere kapsel als trims zijn essentieel om haar in topconditie te houden.

Judul: Lang haar kapsels mannen 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment