Saturday, 4 May 2013

Mannen kapsels kort 2013

Mannen kapsels kort 2013: Bent u verveeld van het dragen van lange kapsels die een high maintenance functie heeft? Maak je geen zorgen er zijn veel mannen korte kapsels die zijn goede alternatieven. Korte kapsels zijn een goede keuze voor lage onderhoudskosten, outdoor werkende mensen en de atleten. Kort haar is ook zeer geruststellend tijdens de zomer tijd. Bovendien zijn er een heleboel opties die past bij de behoeften van de vele die hebben met verschillende keuzes.

Sommige korte kapsels voor mannen zijn zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Sommige mannen zien er echt koel in de korte kapsels. Textuur kapsel stijl is de voorkeur voor lange gezichten en haartype dat is grof. Het geeft een leuke sportieve uitstraling met texturen die wordt gedaan door razor techniek.

Waxen vochtig haar kan een styling optie zijn. Gebruik handen om de was dan gelden alle en maken het rommelig om er goed uitzien. Razor kapsel is een goede optie voor grof haar. Deze stijl is een onderhoudsvriendelijke, modieus en geeft een koele scheermes look. Voor styling vochtig het haar met behulp van wax of vormen crème. Texturing de haarpunten je haar rommelig met de handen.

Twisted kuif stijl is zeer geschikt voor haartypes die recht en golvend zijn. Het past gezichten die ronde korte vormig zijn. Het is een informele kapsel die enigszins wordt opgetild om de hoogte en beweging te geven. Dit vereist een beetje onderhoud dat op regelmatige afwerking nodig heeft voor de styling van het vochtige haar met mousse. Breng de haren naar voren met droge hand naar de zijkanten en bovenkant. Rechte het op in het front. Tot finish de look passen gieten crème op dezelfde manier maken van een piek boven.

Mannen kapsels kort 2013: Kortom tapper kapsel is een gelaagde snit die korte lagen heeft langs de zijkanten en achterkant. De top heeft meer lagen. De volgende keer als je een haar laten knippen, ga dan voor een kort haar look en controleren hoe het eruit ziet.

Judul: Mannen kapsels kort 2013
Rating: 100% based on 9871 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment